Regie: Wilma van Dijk

Tekst: Pol Anrys

 

Spelers:

Britt van der Linden

Charles Damen

Diana Daelmans

Geert van Nunen

Ineke Spackler

Johanna Sleegers

Judith van de Weijst

Linn van den Munckhof

Luna van Sambeek

Marina van den Munckhof

Martien Sleegers

Natasja van Eunen

Pieter Manders

Ralf Spackler (stand in)

Patrick van der Aa

Ronald Bronstein

Wendy Maas

William van der Heijden

“Wanda’s Bonte was”

Speeldata:
4 juni 2022 – Première – Den Draai – Zeilberg
10 juni 2022 – Parochiehuis – Bakel
18 juni 2022 – Gerardushuis – Walsberg
 2 juli 2022 – CCD – Deurne
 9 juli 2022 – Den Draai – Zeilberg

Wanda is een vrouw met een bewogen verleden die een gevangenisstraf uitzit vanwege illegale straatprostitutie en het dealen van drugs.
Na twee eerder mislukte pogingen om voorwaardelijk vrij te komen krijgt ze nu, met 3 jaar cel achter de rug haar laatste kans om 2 jaar vroeger dan voorzien vrij te komen.
De voorwaarde om definitief vrij te komen is dat ze minstens één maand een baan en onderdak heeft én dat ze die maand ook onberispelijk door het leven gaat.
Wanda gaat echter aan de slag bij een oude tante van haar in een verouderde wasserette die op sterven na dood is en vóór het einde van de maand zijn deuren dreigt te sluiten.
Als na een paar dagen haar ex-pooier en -dealer weer opduikt om Wanda weer voor hun kar te spannen en nog wat later haar ex celgenoot uit de gevangenis ontsnapt en zich bij Wanda komt schuilhouden is het hek helemaal van de dam !
In een omgeving vol wasmachines, strijkijzers, wasgoed, waspoeder, water en schuim leidt dit onvermijdelijk tot knotsgekke en hilarische situaties en een regelrechte aanval op de lachspieren !
Kom kijken en geniet !

 

Share This