Vriend van de club?

Hopelijk hebt u genoten van onze voorstelling en mogen we u volgend jaar weer verwelkomen voor weer een nieuwe, grandioze voorstelling en een avondje uit voor een betaalbare prijs! Om zo’n gezellige avond betaalbaar te houden kunnen we helaas niet zonder de steun van diverse sponsors en instanties.

Maar U kunt ook iets betekenen! U kunt vriend van de club worden en genieten van de volgende voordelen:

  • Je draagt de Club een warm hart toe 
  • Je krijgt een paar keer per jaar onze nieuwsbrief 
  • Je hebt als eerste de mogelijkheid om kaarten te bestellen/reserveren dus altijd plaats!
  • Je hebt als eerste de speeldata van het nieuwe seizoen
  • Je kan als vriend je kaarten ‘upgraden’ naar een VIP ARRANGEMENT

    VIP arrangement

    Je kunt dit alleen kopen als je vriend van de club bent. De kosten hiervoor zijn slechts € 5,- per kaartje bovenop de entreeprijs (maximaal 2 per vriend van de club). Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Je zit vrijwel vooraan en hebt een (gereserveerd) tafeltje tot je beschikking. Vooraf aan de voorstelling kunt u aangeven wat u in de pauze wilt drinken. U hoeft dan niet in de rij te staan, alles wordt verzorgd. Kortom een leuke compleet verzorgde avond! *kan alleen bij geselecteerde voorstellingen i.v.m. zaalmogelijkheden
Voor slechts €15,- per jaar bent u vriend van de club en het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan informatie per email.

JA! ik word graag vriend van de club

5 + 6 =

Koop nu entreekaarten van "De erfenis van Tante Bellal" in onze winkel! Sluiten